АктуелноОхрид

(ФОТО) Ј.П.„Охридски Kомуналец” ги мобилизира сите оперативни служби – се чисти снегот во Охрид

Ј.П.„Охридски Kомуналец” ги мобилизира сите оперативни служби со цел полесно справување со снежните врнежи.Снегот се расчистува од јавните пешачки површини во Чаршијата, стариот дел на градот,Булевар Туристичка,па се до Велестово, со цел да се обезбеди непречено движење на граѓаните.