АктуелноВидеаОхрид

(ВИДЕО) Македонија пат го расчистува патниот правец Охрид – Св Наум

„Македонија пат“ ги „засука ракавите“.  По објавите дека патниот правец Охрид – Св Наум и тешко прооден, конечно излегоја на терен.

Во моментов патот е расчистен, но снегот кој врни, создава нова снежна покривка. Поради тоа сите оние кои имаат потреба да се движат по овој патен правец, да бидат крајно внимателни почитувајќи ги правилата за возење во зимски услови.