Наш ИзборОхрид

(ФОТО) Крстот го фатија – Ѓорѓиески во Вапила, Башоски во Пештани, Јовановиќ во Велгошти

Во село Вапила Светиот крст го фати Даниел Ѓорѓиески.

Во Пештани Светиот крст во рацете на Крсте Башоски.

Во Велгошти Светиот крст во рацете на Небојша Јовановиќ.