АктуелноОхрид

(ФОТО) Општина Охрид во пресрет на Водици додели хуманитарни пакети на социјално ранливи семејства

Во пресрет на големиот христијански празник Богојавлени – Водици, заедно со претседателот на Советот на Општина Охрид, Сашо Донев, доделивме хуманитарни пакети на социјално ранливи семејства.
На присутните им го честитавме празникот посакувајќи им добро здравје и подобра иднина за нив и нивните семејства.