АктуелноОхрид

(ФОТО) Паричката кај пратеничката Лидија Петкоска

Традицијата е она што вистински нѐ спојува!
Оваа година, паричката од пратеничката група на ВМРО – ДПМНЕ, во мене!
За многу години – здрави, живи, радосни, бериќетни, многубројни, победнички, напиша на својот ФБ профил пратеничката од ВМРО ДПМНЕ Лидија Петкоска.