среда, февруари 28, 2024
АктуелноОхрид

Се бара Бак – помогнете да си го најде сопственикот!

Се бара Бак, од расата дога, кој е загубен/избеган после  огнометите. Куцето е питомо! Ако го видите јавете се или ако знаете да му пристапите задрзете го и јавете му се на сопственикот Никола Ивановски на тел 077 687 771.