(ФОТО) Синоќа во Охрид се случи првиот инкулзивен новогодишен концерт – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноОхрид

(ФОТО) Синоќа во Охрид се случи првиот инкулзивен новогодишен концерт

Синоќа во Охрид се случи првиот инклузивен новогодишен концерт, меѓу првите настапи Марија Савеска, девојче со Церебрална парализа со 2 песни.