АктуелноВидеаНаш ИзборОхрид

(ВИДЕО) Донев до Ангелоска: Кој сега ќе ја плати фактурата од 900,000 евра за предизборно асфалтирање?

Кој сега ќе ги плати 900.000 евра фактури кои пристигнаа за предизборното асфалтирање кое се правеше од власта на СДСМ пред изборите, а пристигнаа во општина од како ги изгубивте изборите? – ја праша Сашо Донев од ВМРО ДПМНЕ советничката од СДСМ Живка Ангелоска.

Обраќањата во советот како и дебата помежу Донев и Ангелоска погледнете ја на видеата подолу.