Охрид на 21 април ќе гласа во прв круг за нов градоначалник

Во Охрид првиот круг од изборите на кои ќе се бира новиот градоначалник ќе се одржи на 21 април, ова предмалку со соопшти Претседателот на Собранието, Талат Џафери кој ги потпиша решенијата за распишување на шестите претседателски избори како и решението за распишување на предвремени избори за градоначалник во општините Ново село Дебар и Охрид.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close