Наш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Превртено кајче крај кејот во близина на х.Тино

Силниот ветар кој од утрово беснее низ Охридското езеро доведе до превртување на кајче кое речиси е пред потонување.

 

фото ФБ