МагазинОхрид

(ФОТО) Во Сингапур се сврши Владимир Мургоски – Лаки

Во далечниот Сингапур во ресторанот на еден луксузен хотел се случи уште една свршувачка. Својата сакана за жена ја побара бизнисменот Владимир Мургоски Лаки.

 

извор: Охрид 1