четврток, февруари 29, 2024
АктуелноОхрид

ЈП Охридски Комуналец спроведе вонредни активности за чистење на кејот и пристаништето

Вонредни активности за чистење на кејот и пристаништето🌊
🌊После неповолните временски услови проследени со силен ветер, екипите задолжени за одржување на јавната чистота од раните утрински часови на терен
⚓Се расчистуваше кејот и градското пристаниште од наноси на песок, муљ и друг вид отпад
🚜Беше ангажирана и специјална механизација, подигнати 12 м3 отпад

извор: ЈП Охридски Комуналец