АктуелноОхрид

(ФОТО) Пропадна дел од шеталиштето кај истекот на езерото во Дрим

Кејот на шеталиштето кај истекот на езерото во Дримот попушти. Скоро целиот бетон е пропаднат и претставува опасност за поминување.