АктуелноОхрид

Шампионката во џудо Елеонора Јосифоска златниот медал го посвети на сите членови од Православна Младина

Денес нашиот член од Православна Младина,а воедно шампионка во спорт џудо Елеонора Јосифоска од многуте освоени златни медали на домашни и меѓународни натпревари еден златен медал му посвети на сите членови од Православна Младина, во нивно име медалот го прими дедо попе. Елеонорче како верни твои поддржувачи ти посакуваме уште многу големи успеси
На многаја лета, пишува Отец Ристе Наумоски во својата објава.