АктуелноОхрид

Неделен преглед на теренски активности на ЈП Водовод Охрид

Екипите на ЈП ВОДОВОД Охрид, во периодот од 23ти до 29ти Октомври, покрај редовните проверки и теренски активности , интервенираа на неколку локации во Охрид и околината, со цел непречено и квалитетно водоснабдување за сите корисници.
???? Отстранети се дефекти на следните локации:
– Бул.„Туристичка“
– „Кленоец“
– „Кеј Македонија“
– „Димо Хаџи Димов“
– „Мичо Гилиќ“
– ,,Јабланица“
– С. Велгошти (3 дефекти)
– С. Љубаништа (2 дефекти)
– С.Лескоец
– С.Трпејца
– С.Пештани
???? Во тек е поставување на нова водоводна линија на крак во населбата Рача.
-информираат од ЈП Водовод.