АктуелноОхрид

(ФОТО) Судбоносното „ДА“ ќе го кажат во паркот Мазија

Во паркот кај Мазија вечерва необична венчавка. Паркот е декориран и многу убаво осветлен,  а поставени се и столови и маси. Се е подготвено за почеток на церемонијата.

Ова е добра идеја градот Охрид да направи една ваква локација која би се користела за свадби.

извор: Охрид 1