АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Донев: По овој буџет ќе имаме буџет со кој конечно ќе можеме да ја раздолжиме Општина Охрид

По овој буџет ќе имаме буџет со кој конечно ќе можеме да ја раздолжиме Општина Охрид и после 30 години Општина Охрид ќе има одблокирана сметка, истакна претседавачот на советот на Општина Охрид, Сашо Донев.