Охрид

(ФОТО) Екипи на ЈП „Нискоградба“ започнаа со градежни активности за изведување на фекална канализација на крак од улицата „Абас Емин“

Екипи на ЈП „Нискоградба“ започнаа со градежни активности за изведување на фекална канализација на крак од улицата „Абас Емин“.
Согласно проектот предвидено е да се постави цефковод од ф200 во должина од 130 метри. Вредноста на проектот изнесува 1 232 871денари.