АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ЖИВО) Свечен пречек на туристите за двете нови сезонски авиолинии од Манчестер и од Лондон со ТУИ ервејс

Денеска на Аеродромот Свети Апостол Павле Охрид, слетаа двете нови сезонски авиолинии од Манчестер и од Лондон со ТУИ ервејс Велика Британија.