АктуелноОхрид

(ФОТО) Одржан Меѓународниот фоклорен фестивал “Св.Кирил и Методиј“ во Охрид

Попладнево на сцената во охридската чаршија се одржа Меѓународниот фоклорен фестивал „Св.Кирил и Методиј“ на кој учество зедоа околу десетина културно уметнички друштва од нашата земја и соседството Србија и Босна и Херцеговина.