АктуелноОхрид

(ЖИВО) Одбележување на празникот на рамноапостолите Св. Кирил и Методиј „Милениумско дело и завет“

Одбележување на празникот на рамноапостолите Св. Кирил и Методиј „Милениумско дело и завет“

видео:ВМРО ДПМНЕ