ЈП Водовод: Поради дефект без вода ќе бидат корисниците во населбата Црногорци, екипите се на терен – Ohrid1
четврток, февруари 22, 2024
АктуелноОхрид

ЈП Водовод: Поради дефект без вода ќе бидат корисниците во населбата Црногорци, екипите се на терен

Поради настанат дефект на водоводната мрежа (пукната цевка со профил ф300 мм) на улица “Кленоец”, денес од 10:00 часот, без вода ќе бидат корисниците во населбата Црногорци.
Екипи на ЈП ВОДОВОД Охрид се на терен, до завршување со санацијата.

извор: ЈП Водовод

Фото: Архива