Охрид

(ФОТО) Пред официјалниот почеток на пролетта разубавување на зелените површини од надлежните екипи на ЈП Охридски Комуналец

Екипите на Паркови и Зеленило на терен со редовно хортикултурно одржување на јавното зеленило
????Започна пролетно косење на тревните површини во Градски Парк и Булевар Туристичка
????Одржување на леите со цвеќа и други хортикултурни содржини со плевење и засадување на нови цветни и украсни садници