(ВИДЕО) Продолжуваат работите на патот за Ќафасан – Ohrid1
четврток, февруари 22, 2024
Охрид

(ВИДЕО) Продолжуваат работите на патот за Ќафасан

Продолжуваат реконструктивните зафати на делницата кон граничниот премин Ќафасан.

Ви пренесуваме видео од Калишта кон Ќафасан како течат работните активности.