(ВИДЕО) Ново музичко дело од охриѓанецот Пајак во дует со МЦ Стојан – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноОхрид

(ВИДЕО) Ново музичко дело од охриѓанецот Пајак во дует со МЦ Стојан

Продолжуваат во нагорна линија музичките успеси на охриѓанецот Пајак. Овојпат тој направи нов дует со МЦ Стојан.