Охрид

(ВИДЕО) Пецаков: Во знак на месецот на одбележување на Ретките болести осветливме повеќе објекти и споменици во градот со боите на Ретките болести!

Во знак на месецот на одбележување на Ретките болести осветливме повеќе објекти и споменици во градот со боите на Ретките болести!
https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR2uzS8yraXQ1G8ttdlwJJtlN9Xn-7D3kKG34hELFTU6-tGxHuFms7IxI_E&v=Bd3VYLImE0Y&feature=youtu.be