Донесени решенија за доделување на финансиски средства во спортот по јавните повици – Ohrid1
четврток, февруари 22, 2024
АктуелноОхрид

Донесени решенија за доделување на финансиски средства во спортот по јавните повици

Градоначалникот на Општина Охрид, Кирил Пецаков, денеска ги донесе решенијата за доделување на финасиски средства во областа на спортот, по претходно распишаните јавни повици:

повеќе на ЛИНКОТ