Охрид

ЛИДЛ вработува во своите супер маркети во Хрватска

Малопродажниот ланец Lidl е дел од Schwarz Group, со седиште во Германија. Првата продавница на Lidl е отворена во Ludwigshafenu во 1973 година, а денес како меѓународна групација имаме над 11.550 продавници низ Европа и САД. Нашата главна цел е да им понудиме на нашите клиенти производи со врвен квалитет по најдобри цени.

Вратите на првите 13 продавници во Хрватска беа отворени за клиентите во 2006 година. Оттогаш, континуирано спроведуваме инвестициска стратегија во проширување на нашата продажна мрежа, па денес имаме повеќе од 100 продавници во Хрватска и вработуваме над 3.000 вработени.

ЛИДЛ вработува кандидати од Македонија за сезонска работа на територија на Хрватска

ПРИДРУЖЕТЕ СЕ НА НАШИОТ ТИМ – Вработи се сезонски во ЛИДЛ

повеќе на ЛИНКОТ