АктуелноОхрид

Сообраќајната полиција во Охрид „лови“ пијани возачи

На 21/22.01.2023 година од 21 до 03 часот, при преземни сообраќајни контроли на подрачјето на Охрид и Струга, полициските службеници затекнале 05 возачи кои, управувале моторни возила под дејство на алкохол (Охрид-02, Струга-03). Тие, веднаш се исклучени од сообраќај, одземени им се возачките документи и поднесени им се соодветни платни налози.

 

Извор: СВР Охрид