ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид упатува искрени честитки по повод големиот христијански празник Богојавление – Водици – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
Охрид

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид упатува искрени честитки по повод големиот христијански празник Богојавление – Водици

 

Исусовото крштевање е поттик да ја следиме верата, а Бог ни го покажува патот на прочистувањето.

Токму таа сила и волја во верата на народот носат подобра лична иднина, но и посветла иднина на Охрид и Македонија.

Светиот Крст да донесе здравје, среќа, љубов, мир и благосостојба во сите домови.

Нека е честит и вековит празникот Богојавление – Водици!

Бог се јави!

Навистина се јави!

 

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид