АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Продолжува палењето ѓубре по нивите

Старата „добра“ традиција ѓубрето на нивите да се пали, а со тоа да се труе воздухот и да се загадува почвата ( на која потоа се садат растенија ) продолжува во Струга.

извор:  Охрид 1