АктуелноОхрид

Во понеделник во „Христо Узунов“ пригодна свеченост по повод официјалното претставување на мултифункционалното спортско игралиште

Градоначалникот Кирил Пецаков, во понеделник на 28.11.2022 во 12:00 часот во ООУ „Христо Узунов“ ќе присуствува на пригодна свеченост по повод официјалното претставување на мултифункционалното спортско игралиште за деца во ова училиште, кое е донација од Видеолотарија Касинос Австрија.

 

извор: Охрид 1