Трето место за домаќинот на меморијалниот турнир „Крсте Андоновски – Усташ“ – Ohrid1
четврток, февруари 22, 2024
АктуелноОхрид

Трето место за домаќинот на меморијалниот турнир „Крсте Андоновски – Усташ“

ГРК ОХРИД – РК ПРОЛЕТ 62 (13:14) 27:23
📢Домаќинот го освојува 3тото место на првото издание на турнирот “Крсте Андоновски – Усташ”