АктуелноОхрид

Синоќа одигран пријателски натпревар на кадетите од ГРК Охрид со РК Бисинов

Синоќа кадетите на ГРК Охрид под палка на Наум Бабачев одиграа пријателски натпревар со кадетите на РК Бисинов
🤾ГРК ОХРИД – РК БИСИНОВ (17:16) 34:24