Наш изборОхрид

Лишен од слобода поради агресија кон член на семејството

На 15.07.2022 година, во СВР Охрид, лишен од слобода е лице на (35)  години од Охрид.

Тој, претходно во семејниот дом, бил агресивен кон член на неговото семејство, го навреедувал и му се заканувал.

 

СВР Охрид