Се средуваат тротоарите на улица „Прилепска“, по што ќе се уредува речното корито и асфалтирање – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноОхрид

Се средуваат тротоарите на улица „Прилепска“, по што ќе се уредува речното корито и асфалтирање

На улица “Прилепска” се одвиваат активности за изведба на тротоарски површини. Во моментов се поставуваат рабници за оформување на тротоарите.
Во наредна фаза ќе следува уредување на речното корито и асфалтирање, напиша на својот ФБ профил градоначалникот на Охрид, Кирил Пецаков.

фото: ФБ Кирил Пецаков