Охрид

Во Охрид ќе се промовира романот „Децата на Амон“ од Робертина Ал – Ашури

Во петок на 24 јуни, за центарот на култура Григор Прличев во Охрид ќе се одржи промоција на романот „Децата на Амон“ од Робертина Ал – Ашури.

Промотори на книгата се Рубин Земон, Милчо Јовановски, Никола Митровиќ Бабе и Стефан Димоски.

извор: Охрид 1

фото: Охрид 1