АктуелноОхрид

ОО СДСМ Охрид: Оваа трибина е почеток на низата активности кои следат

Сакаме да сме помеѓу граѓаните, да ги слушнеме нивните конструктивни размислувања и предлози… затоа што СДСМ не се само поединци, туку СДСМ сме сите ние заедно ! ✊
Оваа трибина која што се одржа вечерва е само почеток на низата активности кои следат од вакви и пошироки размери, стои во ФБ објавата на ОО СДСМ Охрид.
Фото: ФБ ОО СДСМ Охрид