АктуелноОхрид

Лидија Неданоска е новата претседателка на форумот на жени на ОО СДСМ Охрид

Упатувам голема благодарност до претседателката на Форумот на жени на СДСМ Jovana Trencevska за честа и довербата да раководам со Општинскиот форум на жени на СДСМ Охрид.Продолжуваме понатаму,силни и сплотени до нови победи и предизвици, напиша во својата ФБ објава Неданоска.