АктуелноОхрид

Укрден е велосипед, се моли сторителот да го врати!

Украден е нов велосипед LIAL од влез во зграда кај Бум Маркет на Карпош Војвода. Точакот е роденденски подарок за 10 годишно дете. Го повикувам сторителот да го врати.

За корисни информации следува награда.

Контакт 070 388 844.