АктуелноОхрид

Известување за прием на странки во општина Охрид

Од Секторот за урбанизам и управување со градежно земјиште при Општина Охрид, ги информираат охриѓани и останатите  лица кои имаат свои живеалишта  во градов дека прием на странки  ќе има во деновите вторник, среда и четврток во период од  9:30 до 14:00 часот.

Странки нема да се примаат за време на паузата за вработените во општината која трае од 11:00 до 11:30 часот.

 

општина Охрид