АктуелноОхрид

ЈП Водовод: Во тек е замена на старата и дотраена линија на дел од улицата “Прилепска”, со нов цевковод

Во тек е замена на старата и дотраена линија на дел од улицата “Прилепска”, со нов цевковод со профил ф 3/4, во должина од 30м, велат од ЈП Водовод Охрид.

извор: ЈП Водовод