АктуелноОхрид

Дефект на водоводната мрежа во Лагадин – корисниците на дел од населбата неколку часа без вода

Поради настанат дефект – пукнат шибер со профил ф 5/4 , денес од 10:00 часот, неколку часа без вода ќе бидат корисниците на помал дел од населбата Лагадин.

извор: Охрид 1

фото: Архива