АктуелноОхрид

(ФОТО) Кучињата во Струга побараа „дебела“ сенка

Парк полн со кучиња скитници во Струга.  Фотографијата ја објави VOX Struga , а под објавата Стружани не пропуштија да си ги напишат маките кои ги имаат поради проблемот со кучињата скитници, кој никако властите да го решат.

фото:  VOX Struga