четврток, февруари 29, 2024
АктуелноОхрид

Поради дефект прекин на вода на дел од с.Лескоец

Поради настанат дефект – пукната цевка со профил ф110, денес од 09:00
часот, неколку часа без вода ќе бидат корисниците на дел од С.Лескоец
(Курајчка мала). Екипи на ЈП ВОДОВОД Охрид се на терен , до завршување
со санацијата, информираат од ЈП Водовод Охрид