АктуелноОхрид

Прекин на вода во населба Лагадин поради дефект

Поради настанат дефект на водоводната мрежа , денес од 16:30 часот,
без вода ќе бидат корисниците на дел од населбата Лагадин . Екипи на
ЈП ВОДОВОД Охрид се на терен, до завршување со санацијата , информираат од ЈП Водовод Охрид.