АктуелноОхрид

(ВИДЕО) Матурантите од ЕМУЦ Охрид вијат оро на кружниот тек кај училиштето

Матурските кои се во полн ек овој месец по се изгледа го достигнуваат максимумот најповеќе кај матурантите кои ги заокружуваат последните средношколски денови од своето образование. Сето тоа е проследено со секојдневни музики и прослави како врв на нивото досегашно школување. По неодамнешната прослава на матурската вечер на средното угостителско училиште во Охрид овие денови се матурските вечери од ЕМУЦ и Гимназија Охрид.