АктуелноОхрид

(ФОТО) Уредувње и чистење на тревата околу објектот на пожарната во Охрид

Во текот на денот низа слободни активности од страна на ТППЕ Охрид со цел расчистување на просторот и косење на тревата околу објектот на пожарната.