АктуелноОхрид

Нарушен јавниот ред и мир во Лескоец

На 13,05,2022 година во 17,40 часот, на локален пат во охридското село Лескоец, нарушен е јавниот ред и мир со агресивно однесување и упатени вербални закани од едно лице  кон лице  на возраст од (70) години, двајцата од истото село. Против нарушителот, ќе биде поднесена соодветна пријава.

 

СВР Охрид