АктуелноОхрид

Две пријави за каснати од куче

На 13.05.2022 година, лице на (38) години  од Охрид, во надлежната полициска станица пријави дека, нејзиниот син, на улицата „Александар Гушо“ во Охрид бил каснат од куче-домашен миленик, сопственост на лице  од Охрид.

Истиот ден, лице на (44)години од охридското село Велгошти, пријави дека на улицата „Илинденска“ во селото, била касната од куче скитник.

 

СВР Охрид